Üdvözlöm a Magyar Légtornász Egyesület honlapján!

Vincze Tünde vagyok az MLTE alapító elnöke. Több év torna sportban való versenyzés után az Artistaképző Intézetben diplomáztam 1987-ben. Légtornász produkcióinkkal több mint 20 éve igyekszünk elkápráztatni a közönséget a világ minden táján. A Tesnevelési Egyetem elvégzése óta folyamatosan tanítom és népszerűsítem a Tissue és egyéb légtornász produkciókat. A MACIVA Mester stúdió légtornász számai is munkásságom fémjelzik. Kérem tekintsen körbe honlapunkon tájékozódjon ezen sport színességéről, képzéseinkről, edzéseinkről. Nézze meg fellépéseinkről, tv showinkról készült fotókat, videókat. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, csatalkozzon csapatunkhoz vagy rendelje meg és nyűgözze le vendégeit, üzletfeleit egyedülálló prudukcióink egyikével.

Tekintse meg fellépéseink rövid fotó-videó összeállítását a GALÉRIÁBAN!

VINCZE TÜNDE légtornász specialista

 

Az "Angyalok" az Új Hidegkúti Nándor Stadion átadóján szárnyaltak

 

Szlavkovszki Zsolt és a Sötét zsaruk - "Kismenők" döntő TV2

Két világbajnok aerobik versenyző közreműködésével változott földönkívülivé a Kismenők döntőjében Szlavkovszki Zsolti.

 

Így készült fel Szlavkovszki Zsolt Katus Attilával és SzentGyörgyi Rómeóval a "Kismenők" döntőjére

A következő kisfilmben a kulisszák mögé tekinthetünk. Beleshetünk a színfalak mögé, hogyan készítette fel Vincze Tünde Szlavkovszki Zsoltot Katus Attilával és SzentGyörgyi Rómeóval a "Kismenők" döntőjére.

 

Légtorna Világbajnokság Gálaeste

A légtorna Világbajnokság gálaestjének rövid filmes összeállítását láthatják a következő klippben:

 

Fergeteges sikerrel zajlott le a Légtorna Világbajnoság Budapesten

2016. március 6-án Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban került lebonyolításra a Légtorna Világbajnokság 2016. a Magyar Légtornász Egyesület rendezésében, ami fergeteges sikerrel zárult és kimelt médiamegjelenésnek örvendent.

"...hogy mi jár a fejemben? Álmodtam valamit és valóra váltottam.. .Most kezdem el felfogni ,hogy mekkora dolog történt vasárnap a Fővárosi Nagycirkuszban . Hálásan köszönöm a sok-sok-sok ...kedves üzenetet ,köszöneteket,szeretet amit kaptam Tőletek! Igen ,szeretem az álmokat valóra váltani,mert hiszem ,hogy ez az egyik legjobb dolog itt ezen a bolygón!!!" /Vincze Tünde/

A légtornabajnokság videó felvételeit a Blend41 Film készítette!

 

I. Légtornász Világbajnokság teljes eredménylistája

A képre tekintve megtekinthetitek a teljes eredménylistát és pontokat, és a különdíjazottak névsorát is.

 

Vincze Tünde helikopteres tissue produkciója a Hősök tere felett

Vincze Tünde ismét gondolt egy merészet és a Hősök tere felett 25 méterrel lebegő helikopterről függeszkedett tissue-jával. Lélegzet elállító mutatványok sorával, pörgésekkel, forgásokkal kápráztatta el az összegyűlt közönséget. Produkciójával a Cirkuszok Éjszakája 2015-ös eseménysorozatát nyitotta meg.

 

Colas Hungária Zrt. Karácsonyi Party - VAM Design

A közúti-, vasúti-, vízi- és légiközlekedés-építésben, városfejlesztésben és környezetvédelmi beruházásokban világvezető Colas csoport a világ öt kontinensén 50 országban van jelen. A Colas Hungária Zrt. cégcsoportja 1991 óta vesz részt Magyarország építőipari beruházásaiban. A kezdetek óta kizárólag magyar szakemberek által vezetett holding a hazai úthálózat fejlesztésében mára meghatározó szereplővé vált.

 

A cégcsoport 2014-es karácsonyi évbúcsúztató rendezvényét a VAM Design Centerben tartotta, ahol az este meglepetés produkciója a Flying Angels volt. A lányok ismét egyedülálló produkciót nyújtottak szinkron tissue-n és gömbön egyaránt.

 

MVM Karácsonyi Party - Millenáris Park

A Magyar Villamos Művek karácsonyi díjátadó gáláján az est fénypontjaként a Flying Angels varázsolta el a nézőket produkciójával. A lányok szinkron tissue és gömb bemutatót tartottak a megjelenteknek. A siker természetesen itt sem maradt el. A bal oldali képre kattintva megtekinthetik a rendezvényen készült többi fotót, valmint lent a videó felvételt a fellépésről.

 

Black and white party Budapest Music Center

A Budapest Music Centerben megrendezésre került Black and White rendezvény keretein belül Noémi kápráztatta el a hazai és külföldi közönséget feledhetetlen légtorna produkciójával.

 

Győri Audi ETO Kézilabda Stadion megnyitó

Az új győri Audi ETO Aréna megnyitóján káprázatos légtornász bemutatót követően, Vincze Tünde nyújtotta át a kezdő körben a labdát Görbicz Anitának ezzel szimbolikusan megnyitva a csarnokot a sporteseményekre. A patinás rendezvényen a Győri Filharmonikus Zenekar és a Győri Balett köszöntője után, Rúzsa Magdi adott koncertet.

A maximálisan 5554 fő (ebből 192 a VIP-hely, a médiatribünön pedig 84 újságíró foglalhat helyet) befogadására alkalmas arénát november 23-án, a Sävehof elleni Bajnokok Ligája-meccsen avatja fel az ETO, míg a válogatott az Eb előtt itt fogadja 29-én az osztrákokat, és december 4-én a franciákat is.

 

Flying Angels - Prima Primissima 2014. Miskolc

Vincze Tünde tanítványai a Flying Angels formáció lenyűgöző gömb produkciójával emelte a 2014-es Prima Primissima Gála fényét, Miskolcon.

 

Vincze Tünde ismét a magasba emelte a TV2 Sztárban Sztár műsorának résztveőit.

A Sztárban sztár 6 versenyben lévő énekese igazi dzsungel hangulatot hozott el a színpadra. Vincze Tünde ismét ötletes megoldásokkal emelte a levegőbe a sztárokat a dzsungel liánjait idézve.

 

Vincze Tünde egyedülálló helikopteres tissue produkciója

A légtornásznak a levegőben a helye....Vincze Tünde gondolatai ismét a fellegekben szárnyaltak és amit Ő kitalál, azt meg is valósítja. A világon elősőként emelkedett a levegőbe egy helikopterrel, hogy onnan mutassa be fergeteges légtornász produkcióját! A fotóra kattintva megtekintheti rövid összeállításunkat a produkcióról.

 

Sztárok a tissue-n

A képre kattintva megtekinthetők média sztárjaink tissue-s fotói:

 

 

Keresztes Ildikó varázslatos fellépése Pink bőrébe bújva tissue-n

(TV2-Sztárban sztár)

"Liptai Claudia állva tapsolt az énekesnő produkciója után. A Pink bőrébe bújt Keresztes Ildikó 40 ponttal távozott a színpadról." (www.tv2.hu/sztarban_sztar)

"Keresztes Ildikó - Pink: ettől letettem a hajam, minden cink nélkül. Ötvenévesen, tornász múlt ide vagy oda, ilyet nem sokan vállalnak be. Keresztes légtornász-mutatványa, a levegőben bemutatott spárga, a folyamatos mozgás már magában is elég lett volna mondjuk a Tumble című celebtornászos műsorban (a briteknél megy, komolyan), de ő még énekelt is hozzá, ráadásul végig hibátlanul és jól. A hangja persze nem nagyon hasonlít Pinkére, de nem is ez a lényeg, mert a csajnak (Pink) annyira egyedi, semmivel sem összehasonlítható orgánuma van, hogy azt leutánozni nem nagyon lehet. Keresztes viszont ezt a nótát kicsit a saját képére formálva, pompásan elénekelte, jár a kalaplengetés kétszer is."  (http://comment.blog.hu)

A képre kattintva megtekinthetők a műsor fotói:

 

Aleska Diamond extrém légtorna gyakorlatai

(TV2-Aktív)

Aleska Diamond nemrég a Cirkuszok Éjszakáján mutatta meg legújabb szenvedélyét, a légtornát. Ezúttal légtornász karikán mutatott be egy számot, mely jóval veszélyesebb mutatvány az eddigieknél. Aleska emiatt igyekszik minél extrémebb helyeket választani a gyakorláshoz. Mestere, Vincze Tünde felügyeli a mozdulatait, tökéletesíti mozdulatait.

 

 

Voksán Virág, Vincze Tündénél gyakorloja az aerial jógát...

(TV2-Aktív)

 

 

LÉGTORNA/LÉGTÁNC 

Idén is sok szerettel és kibővült lehetőségekkel vár minden kedves jelenlegi és jövőbeni tanítványunkat, mozogni-kikapcsolódni vágyó kicsiket és nagyokat a Légtorna Centrum.

Az MLTE Légtorna/Légtánc Centrum a Récsei Centerben 2010-ben nyitotta ki kapuit, azzal a szándékkal, hogy bármely korosztály számára elérhetővé váljon a légtorna minden válfaja és ezek professzionális képzése. Szeretettel várjuk azokat, akik magas szintű sporteredményeket vagy egy professzionális előadást szeretnének elérni, valamint azokat is, akik kezdőként csak hobbi szinten szeretnének nálunk edzeni és erősödni.

Szeretnénk elérni, hogy minden sportot és művészetet kedvelő ember közelebbről is megismerkedhessen a cirkusz csodálatos világával. Célunk, hogy bárki számára lehetővé tegyük a légtorna elsajátítását, hogy élvezhesd az aerial jóga, a karika, a tissue, a pole fitness, a trapéz vagy éppen a faltánc által nyújtott hihetetlen élményeket.

Elérhetőségeink a következők:

Récsei Center, I. em.
1146 Budapest, Istvánmezei út 6.

Vincze Tünde
Telefon: 30 233-0676
E-mail: tundy1@hotmail.com

 

A KASZA SHOW-BAN JÁRTUNK

A képre kattintva megtekintheti a műsor fotóit:

 

AERIAL SILK WORLD RECORD DAY

2013. július 27. Siófok Széplakfelső

A fergeteges siker nem maradt el !!!

2013.07.27-én, közép-európai idő szerint 13óra 15 perckor Vincze Tünde, a Tissue Silk nagyasszonya 31 egykori és mai tanítványával bejegyeztette magát a Guinness Rekordok Könyvébe (a bejegyzés az eredmény bizottsági elbírálása után).

Harminckét artista 3 percen át légtornász formagyakorlatokat hajtott vége több méter magasan egy folyamatosan forgó körhintán.

A fotók az előkészületek és a próba során, a rögzített versenyesemény idején és egy, a lényegről lemaradt fotósoknak megismételt utólagos részleges gyakorlat alatt készültek.

Az esemény Siófok Széplakon került megrendezésre, ahol az Exit Cirkuszszínház jelenleg is vendégszerepel.

Egyes forgásos fotókból azért van talán szokatlanul sok, mert egyrészt - szerintem - nagyon látványosak a szélben libbenő-szárnyaló színes kendők, másrészt, hogy a szereplők - akiknek csak gratulálni tudok a remek teljesítményhez, mert nem volt ez olyan egyszerű és könnyed, mint amilyennek a képeken látszik - mindegyike megtalálhassa magát valamilyen, számára előnyös pozícióban... :-) / Szöveg és fotó :Mernyó Ferenc /

A rendezvény házigazdája Kasza Tibi volt, konferálásával a TV2 Aktív műsorán keresztül az egész világ szemmel kísérhette a sikeres világrekord állítást

 

Pillanatképek... klikk a nagyításhoz

A fotókért köszönet Mernyó Ferencnek. A többi kép megtekinthető IDE KATTINTVA!

 

 

A Class FM-ben jártunk riporton Szani Rolandnál

Kommentelj, lájkolj közvetelnül a Class Fm oldalán

A 2011-es Tissue és Silk Bajnokság képekben

A versenyzők négy: női, férfi, szinkron és páros kategóriában mérhették össze tudásukat.

A silk /tissue act a 90-es évektől kezdte hódító útját az artista világban. Orosz és kínai artisták voltak az elsők, akik szóló, ill. duett felállásban mutatták be ezen új formáját a légi akrobatikának.

A kanadai Cirque du Soleil műsoraiban látványképek és szinkronban történő mozgás sorok bűvölték és bűvölik el a mai napig a közönséget.

A selyem tánc annyira látványos produkció, hogy nagyon gyors iramban váltotta le, a korábban luftballet kötélen látható légtornász elemeket. Hamar új, látványos és végeláthatatlanul változatos produkciók születtek a levegőben.

Az ikonra kattintva megtekintheti tavalyi versenyünk fotóit:

Tekintse meg az I. Országos Tissue és Silk Bajnokságról készült video összeállítást:

   
 
Magyar Légtornász Egyesület © 2010 Minden jog fenntartva!